Iedereen heeft de mond vol van ons tandvoordeel!

En terecht. Want bij Bond Moyson en De Voorzorg zijn je tanden in goeie handen. Elk lid heeft recht op 1050 euro terugbetaling voor orthodontie bij kinderen.

Zonder extra premie, inbegrepen in je lidmaatschap. Je extra goed verzekeren kan je via onze betaalbare tandverzekering DentaPlan.

1050 euro terugbetaling orthodontie kinderen

Heeft je zoon of dochter een beugel nodig? Dan heb je als lid recht op een terugbetaling van 1050 euro per behandeling. Je krijgt dus een vast bedrag en geen percentage op je factuur. Snel, eenvoudig en inbegrepen in je lidmaatschap.

Vind hier alle info

DentaPlan, extra zekerheid voor hoge tandkosten

Wil je extra verzekerd zijn tegen hoge tandkosten? Neem dan onze tandverzekering DentaPlan. Je krijgt terugbetalingen tot 1483,60 euro per jaar. Lage premies, hoge terugbetalingen.

Vind hier alle info

Al lid van Bond Moyson of De Voorzorg?

Dan geniet je automatisch van 1050 euro orthodontievoordeel!

  • Om van het voordeel orthodontie bij kinderen te genieten, betaal je geen extra premie. Het zit gewoon in je lidgeld.
  • We betalen je een vast bedrag in 2 schijven van 525 euro. We werken niet met een percentage op je factuur. Je hebt sowieso recht op 1050 euro.
  • We regelen alles snel en eenvoudig.

Lees alle info over het tandvoordeel voor kinderen

Nog geen lid? Vul het formulier in en wij contacteren je.

Al overtuigd? Sluit je snel online aan.

Je geniet meteen van dit voordeel. Er is geen wachttijd.

Verplichte velden

Wij verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de pagina over ons privacybeleid.

Wat kies ik best om van een maximale terugbetaling te genieten?

Elke situatie is anders. Deze cijfervoorbeelden maken veel duidelijk.

Hoeveel kost de beugel van Sarah (13)?

Het was even schrikken voor de ouders van Sarah toen ze de prijs voor de behandeling bij de orthodontist opvroegen. Sarahs beugel zal 2900 euro kosten. Maar de schok was snel over. Want hoeveel betalen ze nu echt dankzij Bond Moyson en De Voorzorg?

Lees meer

Hoeveel kost de beugel van Inneke (32)?

Beugelen als dertiger. Het is geen evidente keuze. Een behandeling kan duur uitvallen. Maar voor Inneke vallen de kosten goed mee. Ze is dan ook goed beschermd met DentaPlan van Bond Moyson en De Voorzorg.

Lees meer

Nog meer sterke voordelen voor kinderen en jongeren

Bij ons ziekenfonds krijg je ook uitgebreide terugbetalingen voor psychologie, remgeld bij de dokter tot 12 jaar, logopedie, schooluitstappen en vakantiekampen …

Ontdek ze hier